Graphic Design

Graphic Designs nodig? Bij DesK bent u op de juiste plaats

Desk Web and Graphic Design levert al 10 jaar grafisch werk voor verscheidene klanten in Suriname en daarbuiten. Van visitekaart tot filmposter, boekje tot billboard, uw ontwerp wordt volgens de juiste richtlijnen opgemaakt. Op de Portfolio pagina kunt u een kijkje nemen naar de verschillende voorbeelden van afgeronde grafische projecten.

 

Het Proces

Graphic design is een kunst. Om het beste resultaat te bereiken zijn er standaarden die gehonoreerd dienen te worden. Hieronder krijgt u een indruk van hoe het ontwerpproces van een grafisch project er typisch uit ziet.

 

Concept

Elk grafisch werk begint met het concept. Aan de hand van het concept van de client kan er verder gewerkt worden.

 

Informatie Vergaren

In deze fase wordt er zoveel mogelijk informatie vergaard bij de client, zoals: wat is de doelgroep, met welke kleuren werkt de client het lieftst etc.

 

Drafts

Op basis van het intieel concept en de vergaarde informatie wordt er een draft ontwerp gemaakt. In dit geval, de Peperpot voorkaft voor Parbode.

 

Graphic Cover Draft

Aflevering

Het uiteindelijk ontwerp wordt gefinalizeerd en aan de client afgeleverd, compleet met design files. Onder de design files behoren de print-ready bestanden die zonder enige verdere bewerking aan een drukker afgegeven kunnen worden. Eventueel ook vector bestanden voor hoog kwaliteit drukwerk.

Graphics Sjak Sjie Final