Zatzien, Optometrist Advertentie

Zatzien Project Details

Zomer advertentie voor Zatzien, Rotterdamse Optometrist. Zatzien is een optiek winkel met enthousiaste studenten van de Opticien Manager opleiding die u graag helpen met het vinden van uw nieuwe bril!
Zatzien Advertentie Zij zijn er niet alleen voor brillen maar ook doen zij mee aan dit volgende goede doel: Sight for Africa !! Stichting Sight for Africa Foundation is een hulporganisatie die voorkombare blindheid bestrijd in Afrika. Door fundraising via optiekzaken en bedrijven, kopen wij apparatuur en worden lokale zorgverleners opgeleid.

Door samen te werken met het Ministerie van Volksgezondheid van Botswana, duren onze projecten slechts 5 jaar, waarna de overheid de leiding volledig over zal nemen. Zij betaalt de salarissen van de lokale zorgverleners en zorgt voor continuïteit van de projecten.
Doelen: Blindheid in Afrika voorkomen!

De bevolking in Botswana goed zicht geven, zodat zij de activiteiten die voor hen belangrijk zijn (weer) uit kunnen voeren. Het lokale oogzorgpersoneel opleiden, zodat zij zelfstandig problemen op kunnen lossen zonder hulp vanuit Nederland. Op een veilige en inspirerende wijze projecten organiseren waarbij opticiëns, optometristen en oogartsen de gelegenheid krijgen hun kennis toe te passen daar waar het hard nodig is.

Share This Work

Related Works