Web Design, een Onmisbaar Deel van elk Serieus Bedrijf

Web Design voor de 21e Eeuw

Web presence is een must voor elk modern bedrijf. Potentiële klanten hebben niet altijd de tijd of de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen. Met een eigen website staat alle informatie van uw bedrijf of evenement klaar voor bezoekers. Uw productiviteit kan door een website ook verhoogd worden. Bezoekers zullen minder bellen en / of mailen voor algemene vragen. U heeft dan meer tijd om u met andere zaken bezig te houden.

DesK Web Design

 

Beginnen aan een website is niet altijd even makkelijk. Voor heel wat mensen is het proces op zich nog een mysterie. Hoe geschiedt dat? Wat is “hosting”? Hoe zien mobiele internetgebruikters een site?

DesK Web and Graphic Design heeft al 8 jaar ervaring in web design. Hier bent u terecht voor het opzetten van uw website. Ook onderhoudsdiensten worden aangeboden. Voordat u aan de bouw van een website begint, zijn er enkele termen die u zich vertrouwd kunt maken. Zoals het hoort op elke website, staat alle benodigde informatie ter uw beschikking.

 

Domeinnaam

De dommeinnaam is het internet adres van uw site. Een voorbeeld hiervan is www.google.com. Deze moet uiteraard overeenkomen met de naam van uw bedrijf. Zo is hij makkelijk te vinden. Vele bedrijven maken gebruik van unieke domeinnamen. Voor heel wat films met veel voorkomende titels wordt een creatieve domeinnaam gezocht, zoals voor de laatste Independence Day: Resurgence.

 

Hosting

Hosting is, kort gezegd, ruimte. Bedenk dat uw website een fysieke zaak is. De hosting is dan het pand waarin uw zaak zich bevindt. De domeinnaam verwijst naar de hosting. Op de hosting worden alle bestanden van uw site geplaatst.

 

Responsive

Responsive Web DesignResponsive Web Design houdt in de weergave van een site optimalizeren. “The design responds to the device.” Naast de desktop computer bieden meerdere apparaten toegang tot het internet. Tablets en telefoons hebben een kleinere scherm dan een desktop computer of een laptop. Het moet echter niet onhandig worden voor gebruikers van deze apparaten bij het bezoeken van uw site. Hierbij komt Responsive Design van pas. Dit zorgt ervoor dat de site zich aanpast aan de scherm en / of het apparatuur.